Tiny Caramel

Recette de cocktail sans alcool

If you are a fan of Espresso Martini and like a little sweetness, you will love this version with a caramel twist. Deliciously spiced rum is blended with coffee liqueur and fresh espresso, then balanced with the smoothness of caramel syrup. This is the non-alcoholic cocktail among coffee lovers.

Commandez à Alcoholvrijshop

ROUTE 0.0 Coffee Liquor - Alternative for Coffee Liqueur        
12.99

Rabais de quantité.

  • Achetez 6 pour 12.34 la pièce et économisez 5%
  • Achetez 12 pour 11.69 la pièce et économisez 10%
ROUTE 0.0 Dark Rumi - Alternative for Rum        
12.99

Rabais de quantité.

  • Achetez 6 pour 12.34 la pièce et économisez 5%
  • Achetez 12 pour 11.69 la pièce et économisez 10%
Bacanha Caramel Syrup        
10.99

Rabais de quantité.

  • Achetez 6 pour 10.44 la pièce et économisez 5%
  • Achetez 12 pour 9.89 la pièce et économisez 10%

Fournitures de mélange

  • Coupe glass
  • Cocktail shaker

Ingrédients

  • 15ml ROUTE 0.0 Dark Rumi
  • 45ml ROUTE 0.0 Coffee Liquor
  • 45ml fresh espresso
  • 15ml Bacanha Caramel Syrup
  • Ice cubes

Comment le préparer

  1. Half fill the cocktail shaker with ice cubes
  2. Pour 15ml ROUTE 0.0 Dark Rumi, 45ml ROUTE 0.0 Coffee Liquor, 45ml fresh espresso and 15ml Bacanha Caramel Syrup over the ice in the shaker cup
  3. Then shake it well
  4. Pour into the coupe glass and garnish with 3 coffee beans
Essayez d'autres recettes de mocktail...